Ga naar de mobiele website
^ Top

Ludiek zoekertje: Tom uit Berlaar verkoopt "zijn laatste greintje mannelijkheid"

Tom verkoopt zijn Ducati uit 2004 - met 18.800 kilometer op de teller, of zoals hij zelf zegt: "Mijn laatste beetje mannelijkheid".
2dehands.be Tom verkoopt zijn Ducati uit 2004 - met 18.800 kilometer op de teller, of zoals hij zelf zegt: "Mijn laatste beetje mannelijkheid".

Originele zoekertjes, ze doen het altijd goed op sociale media. Afgelopen maandag zette een zekere Tom uit Berlaar (Antwerpen) zijn zwarte Ducati-motor op 2dehands.be. Reeds meer dan 22.000 eventuele kopers kwamen virtueel al een kijkje nemen, en volgens ons heeft dat vooral te maken met de originele titel die de verkoper zijn zwarte 'monster' gaf. Tom verkoopt immers zijn "laatste greintje mannelijkheid".

"Bij deze is de kogel door de kerk en beslis ik mijn laatste stukje mannelijkheid te verkopen. We hebben al een Citroën Berlingo, meer moet ik niet zeggen zeker... Anyway, voor jullie de uitgelezen kans om nog wat cool-factor bij te krijgen", klinkt het. Het ding heeft 18.800 kilometer op de teller staan; Tom doet zijn Ducati weg voor 3.900 euro, maar voegt er ludiek aan toe: "Prijs is bespreekbaar, maar mensen die willen ruilen tegen schoonmoeders, grasmaaiers of patatten zijn eraan voor de moeite."

Wie interesse heeft, kan het zoekertje en meer informatie hier vinden.

2dehands.be
Meer over10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Patricia van Schijndel

  Haha Ben Bergen

 • TasmanianDevil

  Heb onlangs enen Harley-Davidson Softail Heritage gekocht. Super motor! Hier in Tasmania voor $30.000 = €21.000.

 • Ben Bergen

  Ik heb mijn wijf weggedaan...

 • W. Broekie

  Wat een miserie. Gelukkig ben ik vrijgezel.

 • Jos Van Deurzen

  Groot gelijk, maar wie wilt nog zulke Italiaanse brol? Succes.

Meld een bug