Lottowinnares moet poseren met haar cheque, maar wil koste wat kost anoniem blijven dus doet ze dit

rv
SVL Group
Wie de lotto wint en zijn identiteit bekendmaakt, wordt de klok rond lastiggevallen en wordt overladen door een niet aflatende stroom van bedelbrieven. Het heeft bij menig winnaar al haast tot wanhopige toestanden geleid. Anoniem blijven is dus de boodschap, en dat moet je deze Jamaicaanse vrouw geen twee keer zeggen.

Deze dame won op 11 mei de jackpot van 180 miljoen Jamaicaanse dollar (omgerekend bijna 1,2 miljoen euro) in de Super Lotto. Probleem: de vrouw moest  dinsdag haar cheque persoonlijk komen ophalen bij het loterijbedrijf in hoofdstad Kingston. Om toch onherkenbaar te blijven wandelde ze de perszaal binnen met een gigantisch knipogend smiley-masker.

De vrouw die werd voorgesteld als N.Gray, uiteraard een schuilnaam, stond zo de journalisten te woord en poseerde voor enkele foto's. "Ik speelde pas in januari voor het eerst mee", verklaarde ze aan de verzamelde pers. "Het geld komt als een verlossing, want ik zit tot mijn oren in de schulden. Eens schuldenvrij, wil ik wat reizen en een jeugdcentrum uit de grond te stampen. Iets waar jongeren informaticalessen kunnen volgen." 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudi De Groof

  Veeeel beter.

 • dimitri vermeire

  ze heeft gelijk als gewone mens men een simpele loon zien ze u met moeite staan en bekijken u scheef en als je hen eens nodig heb wimpele ze u af en ja als je veel geld heb komen de geldwolven op u zelf de mensen die je niet kent

 • Bruno Draulans

  Ze kan ook weigeren om de pers te woord te staan, he?

 • Edmond Dillien

  Prachtige inventieve oplossing voor dit probleempje !

 • emmanuel duyvejonck

  Stuur uw anonimiteit eventjes naar Facebook!