Lottowinnaar die anoniem wil blijven draagt masker uit Scream om cheque op te halen

De winnaar wil vermijden dat mensen bij hem om geld komen bedelen.
Supreme Ventures Ltd De winnaar wil vermijden dat mensen bij hem om geld komen bedelen.
Een Jamaïcaanse lottowinnaar wachtte maar liefst 54 dagen om zijn prijs van 1 miljoen euro op te halen. De man maakte zich zorgen om zijn anonimiteit, maar bedacht een originele oplossing. Hij kwam zijn cheque ophalen met een masker uit Scream voor zijn gezicht.

Wie in Jamaica wint met de Supreme Ventures-loterij, moet blijkbaar verplicht op de foto. Niet elke winnaar is daar blij mee. Het land kent hoge misdaadcijfers. Winnaar A. Campbell daagde pas na 54 dagen op. Hij won 158.400.000 Jamaicaanse dollar, ongeveer 1 miljoen euro. Maar naar verluidt had hij schrik om zich bekend te maken. Hij vreesde dat mensen bij hem om geld zouden komen vragen.

Daarom kwam hij zijn cheque ophalen in een witte jas en met een masker van Scream op zijn gezicht. Het levert deze grappige beelden op.

Het is niet de eerste lottowinnaar bij Supreme Ventures die zich verkleedt. Vorig jaar in juni droeg een vrouw een emoji-masker toen ze haar prijs kwam ophalen. 

Supreme Ventures Ltd

Bekijk ook:

“Ik ben nu dus miljonair?” Het fantastische moment waarop vrouw te horen krijgt dat ze de Lotto wint.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Vaelen

  Mag men zomaar iemand verplichten om je identiteit zomaar te grabbel te gooien, en dan nog in een land met hoge misdaadcijfers? Dat is toch de kat bij de melk zetten en vraag je gewoon om overvallen te worden. En met dat masker, dat helpt niet veel als bijna je volledige naam erop staat.

 • Sophie DeWolf

  Er staat een initiaal en een veel voorkomende achternaam in beide gevallen. Ik denk dat we gerust kunnen aannemen dat meerdere mensen die naam hebben en dat de vermomming dus geslaagd is. Beetje logisch nadenken is echt altijd te veel gevraagd hier.

 • Edwine Van der Hoeven

  Die mens wil anoniem blijven en dan wordt zijn/haar naam door de loterij in grote letters op de chèque geschreven. Nog nooit gehoord van inwilligen van anonimiteit in Jamaica ?

 • Sven Verfaillie

  Twee mensen in hetzelfde land bestaat wss niet dus volgens sommigen??

 • Patrick huwel

  Maar hun naam staat in dikke letters op de reuzencheque.