Londense flat van 3,6 miljoen euro en luxejeep kunnen van jou zijn. Maar dan moet je één vraag goed beantwoorden

De flat telt drie slaapkamers en twee badkamers
Your Laddr De flat telt drie slaapkamers en twee badkamers
Een appartement in Londen is voor velen een onbereikbare droom, zeker in een peperdure buurt zoals Knightsbridge. Maar een onderneming geeft je de kans om een volledig ingerichte flat van 3,6 miljoen euro en een luxejeep ter waarde van 63.000 euro euro te winnen met een gokspel. Deelnameprijs: 11 euro.

'Your Laddr', dat woningen als hoofdprijs weggeeft bij spelletjes, biedt een flat met drie slaapkamers en twee badkamers aan, niet ver van Harrods. De prijs is bovendien inclusief een Wrangler Jeep.

Om te winnen, moeten deelnemers - die meerderjarig horen te zijn en in het VK wonen - een spelletje 'Spot de ball' spelen.

De wedstrijd bestaat erin om dé plek op onderstaande cricketfoto aan te duiden waarvan jij denkt dat de bal zich bevindt (de bal is namelijk door 'Your Laddr' uit de foto weggehaald).

Waar zou de bal zich moeten bevinden op deze foto?
Your Laddr Waar zou de bal zich moeten bevinden op deze foto?

Het bedrijf geeft het huis alleen weg als het alle 380.000 kaartjes verkoopt - anders zal de prijs in plaats daarvan het ingezamelde geld van de kaartjes zijn.

Wie het dichtst bij de juiste 'spot' komt, wint het huis. Als meerdere mensen in dat geval zijn, wordt één persoon willekeurig gekozen als winnaar van de flat. De anderen delen een prijzenpot van 11.000 euro.

Het pad bevindt zich in de exclusieve buurt Knightsbridge
Your Laddr Het pad bevindt zich in de exclusieve buurt Knightsbridge
Your Laddr
Your LaddrReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.