Live op tv... en toen kreeg het biggetje plots dorst

América Televisión
Er kan van alles gebeuren tijdens een rechtstreekse tv-uitzending. Maar wat deze reporter van een Peruaanse zender meemaakte, slaat alles. Tijdens een interview moest de journaliste toekijken hoe een boerin plots haar shirt optilde en een hongerig biggetje tegen de borst drukte.

De reportage van América Televisión handelde over de gevolgen van de recente overstromingen voor de landbouwers in San Juan de Lurigancho. Een boerin legde uit hoe ze haar dieren had moeten evacueren nadat de rivier Huaycoloro buiten haar oevers was getreden.

Om haar punt te maken, had de vrouw een biggetje meegebracht dat noodgedwongen in een kartonnen doos moest overleven. Plots, echter, tilde de boerin haar trui omhoog om vervolgens het varkentje tegen haar borst te drukken. Honger kent namelijk geen tijd, ook niet als je rechtstreeks op tv bent.

De cameraman wendde zijn lens meteen af naar de andere landbouwers. De journaliste liet zich niet uit haar lood slaan en zette een stapje opzij om haar verslag voort te zetten.