Lidl lanceert pizza met frikandel speciaal, én zuurkoolkroketten

Lidl
Frikandelfanaten opgelet. Lidl introduceert - na de frikandellenvlaai van Aldi - de frikandelpizza. De supermarkt komt daarnaast ook met een zuurkoolkroket. De producten zijn (voorlopig) wel enkel in Nederland te koop.

 Tijdens de actie (alleen op 13 en 14 oktober) liggen de schappen eenmalig vol met de nieuwe 'frikandelspeciaalpizza'. De pizza is belegd met frikandellen, mayonaise en currysaus. Bovenop zijn uitjes gestrooid. 

"De frikandel is toch wel een beetje Hollands glorie, vandaar dat we deze pizza aanbieden in het weekend van de Hollandse streekweek. Zowel de pizza als de frikandel valt bij veel mensen in de smaak. Daarom vonden we dit een verrassende combinatie'', licht Christine Braun van Lidl toe. 

In het Hollandse weekend zijn ook zuurkoolkroketten te koop. De 'lekkernijen' zijn alleen verkrijgbaar in de winkel, niet online.

Lidl15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Mayonnaise? Dat geloof ik niet. Dat spel moet in de oven he. Die zuurkoolkroketten wil ik wel eens proeven.

 • Roy Cooks

  Mmmm... in Holland komt de lekkerbek eindelijk aan zijn trekken.

 • Verstappen Martine

  Nee dank u !!!

 • Ivan Godefroot

  en daarboven ook nog nutella erop..... echt goed!!!!! :D

 • Tobias Claesen

  De zuurkoolkroketten zijn terug te vinden op de website lidl.nl, maar de pizza niet!!