Lidl lanceert de ‘hontein’: een fontein voor je hond

Lidl
Het belooft een warme zomer te worden en dan is het belangrijk om ook de dieren niet te vergeten. Vanaf zaterdag kan je bij warenhuisketen Lidl daarom een ‘hontein’ kopen: een fontein voor je hond. Het dier kan het toestel zelf bedienen met zijn poot als het toe is aan verfrissing.

Geef toe: niets zo leuk als een frisse douche als de temperaturen de pan uit swingen. Dat is niet anders voor honden en daarom kan je vanaf dit weekend een speciale ‘hontein’ van Zoofari kopen bij Lidl.

De ‘hontein’ heeft drie verwisselbare sproeiers voor verschillende waterstralen. Je kan ook de waterdruk aanpassen. Het enige wat je nodig hebt, is een eenvoudige aansluiting voor een standaard tuinslang.

Interesse? Dan kan je vanaf zaterdag terecht in je lokale filiaal van Lidl. Het is ook mogelijk om de ‘hontein’ online te kopen, via de site van Lidl. Wie vandaag koopt, kan de levering verwachten tussen maandag 29 juni en donderdag 9 juli. De kostprijs bedraagt 9,99 euro.

Bekijk ook: 

Linke boel voor honden: processierupsen kruipen uit grond

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marijke boulet

  Dacht dat wij met een watertekort zaten in België , boeren mogen niet sproeien ook al zorgen zij voor voedsel op onze tafel maar een fontein in de tuin waar een hond honderden liter kan verkwisten zou dan wel kunnen

 • karin verwimp

  Hier staat de mobiele airco klaar voor als het in huis te warm wordt voor de viervoeters. Vorig jaar een energiezuinige van de eco cheques gekocht en ze vinden het ondanks de herrie zaaalig om in de buurt van dat ding te gaan liggen.

 • DIRK RASSCHAERT

  Dacht dat dit al lang bestond, maar om te drinken ?

 • Kim En Petra Bornauw-Bettesone

  Het idee is leuk maar wel gevaarlijk vind ik, als je weet hoe heet het water in een tuinslang kan worden bij hoge temperaturen. Ik hoop dat er geen honden hun zullen aan verbranden.

 • Rody Franks

  Leuk, ons hondje zou daar veel pret mee beleven. Helaas is er niet over nagedacht! Bij koud/bewolkt weer en 's nachts is dat speeltje nutteloos. Bij warm zonnig weer zullen de hondjes zich eraan verbranden want de tuinslang ligt in de zon en het water wordt snel gloeiend heet (ook als je er een doek overlegt om schaduw te geven want dan ligt de slang als het ware in een serre). Jammer want je kan er ook niet de hele dag bijblijven om telkens eerst 30sec water te laten ontsnappen.