Lach eens voor de foto! Hond gaat ervandoor met vals gebit

Twitter @eUniFiEd
De vader van jonge vrouw uit New York zal voortaan twee keer nadenken waar hij zijn vals gebit legt vooraleer hij een middagdutje doet. Maggie, de hond van zijn dochter, ging er immers stiekem mee vandoor. En dat leverde enkele hilarische foto's op.

Het was zijn dochter Eunice die de foto's en het verhaal op Twitter deelde. "Een paar maanden geleden stal mijn hond Maggie het vals gebit van mijn vader terwijl hij lag te dutten (zijn tandvlees deed pijn, dus hij deed ze in de namiddag uit) en hij trof haar zo aan. Ik lach me kapot als ik er nu aan denk", beweert de jonge vrouw op Twitter. 

Twitter @eUniFiEd

Aan The Dodo vertelde ze dat haar vader zijn tanden niet vond toen hij wakker werd. "Hij dacht dat hij ze misschien in de badkamer had gelaten", aldus Eunice. "Toen ze daar niet waren, ging hij beneden zoeken en vond hij Maggie onder de tafel in de woonkamer."

"Hij stuurde me een foto en vertelde me wat er gebeurd was en ik was letterlijk in tranen", aldus Eunice.

Haar vader heeft ondertussen een nieuw vals gebit, schrijft ze in een van de reacties op haar bericht.

En voor wie wil weten hoe Maggie eruit ziet zonder extra brede smile, heeft Eunice op Twitter nog enkele "gewone" foto's van haar pup gedeeld.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.