Kroon je met onze quiz tot de ultieme Friends-kenner

REUTERS
Wie op 1 januari 2018 een dagje uitkateren op de planning heeft staan, kan terecht bij Netflix. Vanaf dan zijn namelijk alle 263 afleveringen van Friends met Nederlandstalige ondertitels beschikbaar. 

De sitcom is nog altijd erg populair, ook al dateert het laatste seizoen al van 2004. Wat weet jij nog allemaal over Joey, Chandler, Monica, Phoebe, Ross en Rachel?  Speel onze 10 vragen tellende quiz en kroon je tot de ultieme Friends-kenner.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eddy Verbiest

    Ook 10 op 10, is al enkele jaren geleden dat ik nog een aflevering heb gezien, maar heb ze vroeger allemaal zo veel bekeken, dat ik de meeste waarschijnlijk nog uit het hoofd kan meezeggen ;-) Blijft een absolute topserie!

  • Jonas Overlaet-Michiels

    Gisteren nog nagekeken. Heel Friends staat al meer dan een jaar op Netflix. Stond er gisteren nog steeds. Snap niet waar mensen weer halen dat het pas in januari 2018 op netflix zal staan?

  • Marc Tersago

    10/10 wel toegeven dat ik alle seizoenen minstens 3 keer heb gezien :/