Kranige 103-jarige Amerikaanse viert genezing van corona met blikje Bud Light

 Jennie Stejna geniet van een Bud Light op haar rusthuisbed.
Screenshot TMZ Jennie Stejna geniet van een Bud Light op haar rusthuisbed.
Het coronavirus treft vooral oudere mensen, maar gelukkig zijn er ook heel wat die genezen. In de Amerikaanse staat Massachusetts heeft de 103-jarige Jennie Stejna het virus overwonnen en dat gevierd met een ijskoud biertje op haar bed in het rusthuis waar ze verblijft.

Drie weken geleden was Jennie de eerste die positief testte op het coronavirus in haar rusthuis, maar ze is ook de eerste die genas. Ze had lichte koorts en werd naar een aparte afdeling overgebracht. Jenni besefte dat ze erg ziek was, getuigt haar kleindochter Shelley aan de lokale krant Wicked Local.

Toen haar toestand verslechterde, begon de familie zich voor te bereiden op het laatste afscheid. Ook de eeuweling was "klaar om te gaan”, zei ze zelf. Maar op 13 mei kreeg de familie te horen dat Jennie  aan de betere hand was.  De kranige 103-jarige met Poolse roots had het virus officieel verslagen. 

Het personeel van het rusthuis, waar ondertussen 33 gevallen vastgesteld zijn, gaf de eeuweling onlangs een ijskoude Bud Light om te vieren en Stejna liet het zich duidelijk smaken. Haar liefde voor het biertje komt voort uit haar passie voor honkbal.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Sven Adriaenssens

    Dat ik aub niet zo oud moet worden

  • Pieter Martens

    Als ze daar maar niet ziek van word.