Klant zet filmpje op pauze en toont kapsel dat hij wil. De kapper geeft hem exact wat hij vraagt

Links: het kapsel van het model, met de afspeelknop erbovenop. Rechts: het resultaat bij de klant.
Rv Links: het kapsel van het model, met de afspeelknop erbovenop. Rechts: het resultaat bij de klant.
Of een kapper in China voor een speciale snit kon zorgen? Tuurlijk! Al kweet de man in kwestie zich net iets té goed van zijn taak...

De klant toonde via een filmpje op zijn gsm het kapsel van een hip model dat hij graag zou willen hebben. Hij zette het beeld op pauze, waardoor een afspeelknop te zien was. De kapper had dat echter niet door en dacht dus dat het ‘driehoekje’ bij het concept hoorde.

Of hij het echt zo wilde, vroeg de kapper nog. Jazeker, antwoordde de klant. En dus zit hij nu langs beide kanten van zijn hoofd met een wel heel bijzonder motief opgescheept.

De klant in kwestie kan er gelukkig de humor wel van inzien. In een leutig filmpje paradeert hij er zelfs zo fier als een gieter mee rond.

De post met het opmerkelijke verhaal heeft op Weibo -de Chinese versie van Twitter- al tot tienduizenden reacties geleid. “Je kan niet zeggen dat deze kapper zijn job niet ter harte neemt”, luidt de eensgezinde conclusie.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Koen Vanharen

  Maar goed dat dit geen tattoo was

 • Eric De landtsheer

  Heeft wel iets, is nu ook geen ramp maar wel grappig

 • wim Goedhuys

  prachtig, geluk dat er geen vingerafdruk op de foto stond.

 • Frank Joos

  Ver van hetzelfde.

 • Loesje Vranken

  Hihi knap gedaan zoals het hoort !!!!