Kat verstopt zich in bagage van baasjes die naar New York vliegen

EPA
Het lijkt erop dat Candy, de kat van Nick en Voirrey Coole, de trip van haar baasjes naar New York niet wou missen. De viervoeter had zich verstopt in de handbagage. Op de luchthaven van het eiland Man ontdekte de security tot haar grote verbazing de kat op de scanner.

“Ze keken ons zo raar aan”, zegt Voirrey Coole over het moment waarop de luchthavensecurity haar kat had betrapt in de handbagage. Het was niet de bedoeling van het koppel om Candy mee te nemen op hun vakantie naar New York, maar daar dacht het dier blijkbaar anders over. Candy zag de trip voor de veertigste verjaardag van baasje Nick ook wel zitten.

Het koppel kon uiteindelijk, met de hulp van het luchthavenpersoneel, de kat meegeven met vrienden en zo hun reis toch verderzetten. Nick en Voirrey Coole zijn de security dan ook erg dankbaar. “Meteen toen ze beseften dat het om een oprechte vergissing ging, begonnen ze gewoon te lachen. Ze waren fantastisch”, aldus Nick. Hij zette het bizarre verhaal op Facebook.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guido vermeyen

  Wat het ook zij...een kat gaat altijd op nieuwe dingen liggen, haal je een vers hemd uit, en leg dat op tafel , kat gaat er op liggen...

 • Rene Dannau

  hier is het ook oppassen met onze poezen zo gauw er reistassen verschijnen zitten ze klaar.

 • Anny Bollens

  Vlug gebeurd mijn dochter had ook een kat die haar in de handbagage nestelde, deze mensen weten wel dat ze in Amerika gecontroleerd worden. Wat een commentaar van sommigen hier!

 • mark germanus

  Daar geloof ik niks van, als mijn kat zich in mijn valies moest verstoppen zie en hoor ik dat direct wanneer ik ze sluit.

 • Paul De Mol

  Kat verstopt zich in handbagage? Lees maar: baasjes verstoppen kat. En dan maar doen alsof ze van niets wisten.