Journalist stelt camera slecht in en blijkt geen broek aan te hebben tijdens verslag

Journalist Will Reeve tijdens zijn gênante tv-optreden.
ABC Journalist Will Reeve tijdens zijn gênante tv-optreden.
Een Amerikaanse journalist is vestimentair onderuit gegaan toen hij vanuit zijn huis verslag uitbracht in de populaire ochtendshow ‘Good Morning America’, op televisiezender ABC.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Will Reeve – zoon van overleden Superman-acteur Christopher Reeve – vertelde over de apotheek van de toekomst die medicijnen via drones aan huis zal brengen. Hij had zijn camera zelf ingesteld voor de reportage, maar bleek dat niet op de juiste manier te hebben gedaan. Op het moment dat het camerabeeld weer naar de studio ging, was plots duidelijk te zien dat hij geen broek aan had.

Flater

Reeve kon er gelukkig zelf mee lachen en postte een beeld van zijn flater op Twitter. “Daar ben ik... op de meest hilarische en beschamende manier”, schreef hij erbij.

In een latere tweet vertelde hij ook hoe het precies fout was gegaan. “In een poging om efficiënt te zijn, had ik me deze morgen een beetje te snel klaargemaakt voor de training na mijn verslag voor ‘Good Morning America’”, schreef hij. “De camerahoek, enkele vrienden, familieleden en vele honderden vreemden op sociale media deden me mijn ochtendroutine herbekijken.”

“Alle vestimentaire tips van mensen die een broek, een riem en schoenen dragen tijdens hun videocalls voor het werk van thuis uit, zijn heel welkom. En nu weer aan het werk. Met een broek aan”, klonk het nog.

Zijn publiek op Twitter leek zich er niet aan te storen. Integendeel. Reeve kreeg zelfs complimenten voor zijn benen en de suggestie om de volgende keer ook zijn hemd uit te laten.

Herkenbaar

Anderen vonden het dan weer heel herkenbaar. “We zitten al twee maanden allemaal in ons ondergoed. Dankzij jou voelen we ons weer normaal”, klonk het onder meer.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.