Je kamer niet opruimen kan ernstige gevolgen hebben. Dat ontdekte Julia op de minst leuke manier

Twitter
Haar moeder had haar waarschijnlijk al honderd keer gezegd dat ze haar kamer moest opruimen, maar die boodschap was nog niet echt aangekomen. Tot nu. Toen Julia Pechar (18) uit het Amerikaanse Nebraska dinsdag nog snel om popcorn wilde lopen terwijl ze naar een film aan het kijken was op bed, sprong ze zigzaggend over de spullen die overal verspreid lagen over de grond. Tot ze opeens een scherpe pijn voelde in haar voet.

Wat bleek? Ze was boven op de oplader van haar mobiele telefoon gesprongen. En die stak met een van de scherpe pinnen helemaal in de zool van haar voet.

Netflix
"Ik was Netflix aan het kijken en wilde de popcorn halen die ik in de microgolfoven had gestopt. Ik had net gehoord dat die klaar was", vertelt ze. "Ik sprong uit bed en landde na enkele sprongen op de lader. Die moet ergens tussen de kleren hebben gelegen die verspreid lagen over de grond."(lees verder onder de foto)

Twitter

Opmerkelijk: voor ze om haar moeder begon te gillen, hinkte ze nog eerst naar haar bed om haar smartphone en nam ze een foto van haar verwonding. Die postte ze op Twitter en in geen tijd ging die viraal. In enkele dagen tijd werd hij al meer dan 16.000 keer geliket en 13.000 keer gedeeld.

Onverbiddelijk
"Als je kamer er zo slordig bij ligt, moet je de gevolgen dragen van het feit dat je niet kunt zien waar je stapt", schreef ze nog enigszins gelaten bij de foto. De reacties waren onverbiddelijk, van "Je verdient het" tot "Misschien moet je je kamer eens opruimen? Gewoon een ideetje..."

Pad
Of ze haar lesje nu geleerd heeft en haar kamer gaat opruimen? Niet echt. "Ik ga gewoon wat rommel opzij schuiven zodat ik een pad heb om over te lopen", klinkt het onverbeterlijk.

Twitter