Internet lacht zich een kriek met schijnbaar doodgewoon jasje van dit nieuwsanker: zie jij het ook?

Het groene jasje zorgde al voor heel wat consternatie.
Channel 9 Het groene jasje zorgde al voor heel wat consternatie.
Een nieuwslezeres in Australië lokte hilarische commentaren uit op het internet nadat enkele kijkers in de halslijn van haar jasje een nogal opvallende vorm opmerkten. “Eens je het ziet, kan je het niet meer ‘ontzien’”, luidt het.

Nieuwsanker Samantha Heathwood was afgelopen week te zien op de Australische zender Channel Nine. In één van de uitzendingen droeg ze een groen jasje: een perfect normaal kledingstuk, ware het niet dat sommige kijkers iets heel anders opviel. In de ongewone vorm van de halslijn zien sommigen namelijk... een penis. Het topje dat de vrouw onder het jasje aanhad en de lichte kleur van de rits maken de illusie compleet. Foto’s van de vrouw gaan nu het internet rond. 

“Ik weet dat ik onvolwassen ben, maar hiermee lig ik plat”, schrijft iemand op Twitter. “Ik kan dit echt niet meer ‘ontzien’”, besluit iemand anders op Facebook. En nog: “Soms geeft het universum ons zoiets perfect, dat het moeilijk is om de woorden te vinden om de schoonheid te beschrijven... Maar andere keren krijgen we een vrouw met een cartoon-penisjasje aan.”

Debuut

Het is bovendien niet de eerste keer dat het “penisjasje” op de buis komt. Al in 2015 zorgde hetzelfde jasje voor een internetsensatie, toen het gedragen werd door Australisch nieuwsanker Natarsha Belling. “Wie dacht de eerste keer al dat dit een goed idee was?”, vraagt een gebruiker zich af. 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • michel De Blay

  @Gerard Braeckmans. De penis vertrekt van haar nek naar beneden en de 'ballen ' hangen op haar schouders, haar topje speelt ook mee natuurlijk

 • Rigobert Deleu

  Jongens toch , soort onderbroekenlol ??? Belachelijk , typisch voor de sommige hedendaagse internetgebruikers .

 • Gerard Braeckmans

  Ik zie het niet, maar dat kan aan mij liggen.

 • johanneke li

  de vorm valt inderdaad goed op, zelfs zonder er specifiek naar te zoeken, een ongelukkige combinatie, grappig, maar dit is niet iets dat die vrouw zelf gemakkelijk zal opmerken.

 • Juliaan Van Reeth

  It's all in the eye of the beholder ...