In dit restaurant kan je een ‘mijn vriendin heeft geen honger’-supplement bestellen

Shutterstock/Facebook
Je hebt het misschien ook al meegemaakt. Je gaat uit eten en je date zegt geen trek te hebben. Tot het eten op tafel komt en hij of zij de frietjes één voor één uit je bord zit te prikken. Een restaurant uit Little Rock in de Amerikaanse staat Arkansas heeft daar wat op gevonden.

Bij Mama D’s staat onderaan op de menukaart immers iets bijzonders: het ‘mijn vriendin heeft geen honger’-supplement. Voor slechts 4,25 dollar (3,75 euro) kan je extra frieten, kippenvleugeltjes of kaasstengels voor je date bijbestellen, zodat je zelf niet met honger achterblijft.

Gebeden

Een klant van het restaurant deelde vrijdag een foto van het menu op Facebook en daar ging het in geen tijd viraal. Het werd al meer dan 20.000 keer gedeeld en er werden al duizenden mensen in getagd. “Mijn gebeden zijn beantwoord”, schrijft iemand. “Dit restaurant weet wat het doet.”


Een occasionele gebruiker struikelt over het gendervooroordeel en noemt de schrijver “een vrouwenhater” en het bericht “heel fout”. Maar ook die kan het niet laten om ermee te lachen: “Wij ouders weten dat het eigenlijk een ‘mijn kind heeft geen honger’-supplement zou moeten zijn en dat de bestelling dan gewoon verdubbeld zou moeten worden.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Janssens

    Als mijn date zegt dat ze geen honger heeft dan mag ze ineens naar huis. Heb niet veel zin om daar als enige te eten terwijl zij dan maar babbelt.