IKEA laat kinderen knuffels ontwerpen

De nieuwe Sagoskatt knuffels.
IKEA De nieuwe Sagoskatt knuffels.

Hoe ziet een knuffel eruit wanneer je die door een kind laat ontwerpen? Blijkbaar niet zo stereotiep als je zou denken, dat bewijst IKEA  al voor de vijfde keer op rij. Uit 87.000 inzendingen vanuit alle hoeken van de wereld selecteerden ze vijf knuffels. De collectie ligt vanaf nu in de rekken.

Uit een tekenwedstrijd die IKEA jaarlijks organiseert, is ook dit jaar een nieuwe lichting knuffels ontstaan. Inzendingen uit Zweden, IJsland, Polen, China en Zuid-Korea kregen hiervoor groen licht. Sagoskatt is een limited edition collectie met enkele originele creaties: een kruising tussen een egel en een dinosaurus,  een roze eenhoorn, een gestippelde zeehond, je kan het zo gek niet bedenken. 

Met het kopen van een Sagoskatt-knuffel steun je bovendien het goede doel. De volledige prijs van elke verkochte knuffel gaat uit naar het IKEA Fonds dat opkomt voor de vrije ontwikkeling van het kind.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.