Iedereen hoopt dat er niets fout gaat op zijn trouwdag, maar dit had niemand voorspeld

Rumble
Koppels hebben er vaak de grootste verwachtingen over en iedereen hoopt dat er niets fout gaat, al zeker niet bij de trouwgeloften. Maar het huwelijk van deze man en vrouw liep niet helemaal zoals gepland. Want de trouwambtenaar voelde zich niet helemaal lekker.

Op een filmpje dat online werd gepost, is de bruid te zien terwijl ze de handen van haar aanstaande liefdevol vasthoudt en hem eeuwige trouw belooft. Op de achtergrond kijkt een van de bruidsmeisjes vertederd toe. De ambtenaar die de ceremonie leidt, staat duidelijk niet helemaal op haar gemak. En meteen blijkt ook waarom. (lees hieronder verder)

Source: Minister blows chunks during wedding vows by Cinepear on Rumble

Opeens draait de vrouw zich om en geeft ze over naast de kast achter haar. De bruid is duidelijk niet van plan om haar perfecte dag te laten verstoren en gaat na een korte zijwaartse blik resoluut verder. Het zijn uiteindelijk het bruidsmeisje en iemand van de genodigden die de arme vrouw te hulp komen.

Het is niet duidelijk waar de clip precies werd opgenomen, maar hij is sinds gisteren al bijna 350.000 keer bekeken op YouTube.