Hilde Crevits voelt zich veiliger in de auto dankzij censuurdekentje

Om zich te beschermen tegen schofferende beelden en ongewenst taalgebruik maakt politica Hilde Crevits (CD&V) nu ook handig gebruik van het censuurdekentje van De Ideale Wereld. "Ik voel me veiliger onder het dekentje als ik met u rondrijd", bekent ze.

In de auto bij Bikkelbart verklapt Crevits hoe ze haar censuurdekentje in de wacht sleepte. "Je weet wat De Ideale Wereld met mij uitgespookt heeft? Ik heb zo een verkiezingsaffiche met allemaal hoofdjes in, en ze hebben daar gangsters ingestopt", vertelt ze.

Foute hoofden
Uiteraard blijft het daar bij De Beule en co zelden bij. Ze knoopten een wedstrijd vast aan hun stoot. Wie alle criminelen uit de poster kon vissen, maakte kans op één van tien exclusieve censuurdekentjes. "We hebben ze teruggepakt, want kijk, ik ben één van die winnaars", aldus een glunderende Crevits.

Censuurdekentje
Wie de reclamevideo van het bewuste censuurdekentje al bekeken heeft, zal ongetwijfeld weten dat de waanzinnige uitvinding je in een handomdraai beschermt tegen schofferende beelden en taalgebruik dat nood heeft aan censuur. Hilde Crevits geniet alvast van het verzachtende effect: "Ik ga dat een beetje op mij leggen, ik voel mij dan veiliger."

Campagneposter Hilde Crevits.
PHOTO_NEWS Campagneposter Hilde Crevits.