Hilarische afscheidsbrief van zoon zet vader op verkeerde spoor en aan het denken...

thinkstock
Deze geslaagde mop leidt momenteel een tweede leven op sociale media. Over de echtheid spreken we ons niet uit, maar we willen ze jullie allerminst onthouden. Toen de man een kijkje nam in de slaapkamer van zijn zoon, was hij verbaasd dat het bed mooi was opgemaakt en alles er zo netjes bijlag. Dan zag hij de enveloppe op het hoofdkussen liggen. "Papa" stond erop geschreven. Hij opende de omslag en las de brief met trillende handen...


"Liefste papa,

Met pijn in het hart schrijf ik jou. Ik moest wel van huis weglopen met mijn vriendin om een scène met jou en mama te vermijden. Bij Stacy heb ik de echte passie gevonden en ze is zo lief maar ik wist dat jullie haar nooit zouden goedkeuren omwille van haar piercings, tatoeages, strakke kledij en omdat ze zo veel ouder is dan ik. Maar het draait niet enkel om passie, papa. Ze is zwanger. Stacy zegt dat we heel erg gelukkig gaan worden. Ze bezit een woonwagen in het bos en we hebben voldoende brandhout om de winter door te komen. We willen nog veel meer kinderen.

Stacy heeft mijn ogen geopend over het feit dat marihuana eigenlijk onschuldig is. We gaan daarom zelf een plantage aanleggen om te delen met mensen uit de commune en te ruilen voor cocaïne en ecstasy. Ondertussen blijven we hopen dat de wetenschap een middel vindt om aids te genezen zodat Stacy snel beter wordt. Dat verdient ze want ze is zo lief. Maak je geen zorgen papa. Ik ben vijftien en kan voor mezelf zorgen. Op een dag kom ik jou bezoeken zodat je al jouw kleinkinderen leert kennen.

Veel liefs,
Jouw zoon Joshua.

P.S.: Papa, van het bovenstaande is niets waar. Ik zit bij Jason. Ik wilde jou gewoon duidelijk maken dat er veel ergere dingen zijn dan het schoolrapport dat nu op de keukentafel ligt. Bel me wanneer het veilig is om weer naar huis te komen!"