Het bewijs: onze dubbelgangers bestaan echt

Op 31 maart lanceerden drie vrienden het project 'Twin Strangers'. Ze openden daarmee de wereldwijde jacht op hun dubbelganger(s) via sociale media. Nog geen twee weken later heeft de vrouw in het gezelschap al prijs, en hoe! De Ierse Niamh Geaney (26) kon haar ogen niet geloven toen ze haar 'twin stranger' Karen Branigan (29) mocht ontmoeten.

"Ze zeggen dat er zeven mensen op de aardbol zijn die er precies uitzien zoals jij...Wij willen onze twin strangers vinden", klinkt de uitdaging van het sociaal experiment. Voor Niamh Geaney is die missie alvast een eerste keer geslaagd. Gisteren stond ze oog in oog met haar dubbelganger, de amper 3 jaar oudere Karen Branigan, die op nog geen uurtje afstand blijkt te wonen.

Freaky
"Ik was zo belachelijk zenuwachtig om haar te ontmoeten. De hele dag heb ik niets anders gedaan dan gestaard naar haar. Ik kon het amper geloven. Bij bepaalde expressies dacht ik echt: Oh, mijn god, dat is mijn gezicht!" Ik kan me al niet meer herinneren hoe vaak ik "Dit is zo freaky" heb gezegd", getuigt Niamh. Zelfs haar eigen zussen vertonen minder gelijkenissen dan deze wildvreemde dubbelganger.

De uitdaging loopt nog tot 27 april.

Harry, Terence en Niamh zijn op zoek naar hun dubbelgangers.
Twin Strangers Harry, Terence en Niamh zijn op zoek naar hun dubbelgangers.Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels