Heldhaftige bruidegom redt kind uit water

Facebook Hatt Photography
Een Canadese man heeft op zijn bruiloft het leven van een jongetje gered door in het water te springen. Het bruidspaar liep langs een parkbeek voor de trouwfoto's toen het kind in het water viel. De bruidegom sprong direct achter hem aan.

Clayton en Brittany Cook hadden elkaar net het jawoord gegeven toen hun fotograaf ze meenam naar Victoria Park in London (Ontario). Het was een zonnige dag met veel spelende kinderen en het weer was perfect voor de trouwfoto's van het jonge bruidspaar.

De fotograaf begeleidde het koppel langs het water en drie nieuwsgierige kinderen volgden het gezelschap. Terwijl Brittany poseerde voor een foto, hoorde Clayton plots een plons. Hij draaide zich om en zag dat er nog maar twee kinderen bij de waterrand stonden. Zonder twijfel rende hij eropaf.

Hatt Photography

A special shout out to last night's groom Clayton! While I was taking solo pictures of the bride this little guy was pushed into the river behind me by another child. By the time the bride noticed...

"Dat is typisch mijn Clay''

Brittany dacht eerst dat haar man een grap uithaalde. Maar toen hij in een doorweekt pak bij de waterrand verscheen, hield hij een klein jongetje omhoog. De fotograaf kon het tafereel vastleggen met zijn camera.

Clayton kwam daarna in een nat pak terug op zijn bruiloft, maar kreeg een heldenontvangst van de gasten. Ook met het jongetje gaat het goed. Hij verscheen samen met zijn zus nog even op het feest. Op internet zijn de foto's van de heldhaftige bruidegom razend populair. "Dat is typisch mijn Clay'', zegt Brittany tegen de Canadese zender CTV. "Hij doet dat instinctief."
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anissa Anissa

    Prachtig

  • Rene Dzf

    Tja, je gaat een kind niet laten verdrinken omdat je uw trouwkostum aanhebt vermoed ik...

  • Johan Vleirick

    Bewonderenswaardig! Een echte held!