Hayden (6) is doodsbang van “slechteriken” in nieuwe slaapkamer, agent komt hem geruststellen

Agent Bruce Schwartz stelt Hayden gerust in diens nieuwe slaapkamer.
Facebook Agent Bruce Schwartz stelt Hayden gerust in diens nieuwe slaapkamer.
Bruce Schwartz uit Iowa is de laatste dagen plots uitgegroeid tot een held op sociale media. De agent kwam in hoogsteigen persoon de kleine Hayden (6) ervan verzekeren dat er geen slechteriken rondwaarden in zijn nieuwe slaapkamer. De jongen was tot dat moment zo bang dat hij niet in de kamer durfde slapen.

Mama Amanda Williams was ten einde raad omdat haar zoontje Hayden enorm angstig was nadat het gezin verhuisd was naar een nieuwe woning. Hayden had tot dan altijd bij zijn oudere zus geslapen, maar in het nieuwe huis kregen de twee kinderen elk hun eigen slaapkamer. 

Tot groot jolijt van de oudere zus, maar voor Hayden verliep de omschakeling veel moeilijker. Hij beweerde dat een deurtje van de berging uit zichzelf openging en vreesde dat de “slechteriken” hem ‘s nachts zouden komen bespieden. De jongen kreeg die beangstigende gedachten maar niet uit zijn hoofd en smeekte zijn mama met een agent en met een arts te mogen praten.

De agent/held met de zesjarige knaap.
Facebook De agent/held met de zesjarige knaap.

De moeder nam haar zoontje dan maar mee naar het politiekantoor om hem daar een veiliger gevoel te laten aanpraten. Agent Bruce Schwartz bood na het gesprek de jongen ook nog eens aan om de kamer van Hayden zelf grondig te komen inspecteren. 

Probleem opgelost, want na die veiligheidscheck was Hayden helemaal gerustgesteld. Mama Amanda zette het mooie verhaal op sociale media, waar de lof voor Schwartz niet van de lucht was.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Chris Devlaeminck

  @Peter Janssens. We gaan naar een tijd dat mensen voor alles en nog wat een arts (psycholoog) nodig hebben. De kinderen leren het van hun ouders. Ik zie nog gebeuren dat er met beurtenkaarten en abonnementen gewerkt wordt.

 • Verstappen Martine

  Vind ik geweldig. Moet niet altijd kommer en kwel zijn in het nieuws.

 • diane roelant

  fantastisch!

 • Peter Janssens

  Mooie verhaal en één zure reactie !

 • Willy Van Craen

  Graag meerdere verhalen van dit om mijn dag te starten.