Hartverwarmend: pakjesbezorger redt verrassing voor vierjarige kleuter door cadeau wel heel goed te verstoppen

De pakjesbezorger gebruikte twee grote vuilnisbakken om het cadeau te verstoppen.
Screenshot Facebook De pakjesbezorger gebruikte twee grote vuilnisbakken om het cadeau te verstoppen.
Een Amerikaanse bezorger heeft een familie in de staat New York dolgelukkig gemaakt door een simpele geste. Josh Satkin verborg een groot kerstcadeau voor een 4-jarig kindje achter vuilnisbakken, zodat hij het niet kon zien wanneer hij thuiskwam. De vader zette de beelden op Facebook waar ze nu massaal bekeken worden en de bezorger lovende commentaren krijgt.

Mike en Megan Delaney krijgen op hun smartphones telkens een melding  van hun beveiligingscamera wanneer iemand hun oprit oprijdt. Die optie kwam recentelijk goed van pas. Toen Megan met haar kinderen even weg was, zag ze dat een bezorger van koerierbedrijf UPS een groot pak zou leveren: het kerstcadeau voor haar zoontje.

De moeder vreesde dat de pakjesleverancier de verrassing zou verknoeien door het pak in het zicht te laten staan. Maar even later zag ze dat de bezorger het pak verstopte achter twee grote vuilnisbakken aan haar huis. Hij legde er ook nog een stuk karton bovenop, om volledig zeker te zijn dat het cadeau niet zichtbaar was.

“Kerst gered”

“Ik dacht meteen dat hij onze kerst had gered”, aldus Megan. “Het maakt het zo veel leuker dat niemand toekeek en dat hij een vriendelijke daad deed. Het is verbazingwekkend dat hij dat voor ons deed.”

Vader Mike zette de beelden op Facebook, waar ze intussen al meer dan 8.000 keer gedeeld werden. Honderden mensen reageerden al lovend op de video. “Als je UPS-chauffeur een fijne man is en ervoor zorgt dat de kinderen de cadeaus niet zien. Bedankt man!”, schreef Mike bij de video.

“UPS-chauffeurs zijn getraind om pakketten af ​​te leveren op een manier waardoor ze zo veel mogelijk uit het zicht staan”, aldus het koerierbedrijf in een verklaring. “Soms moeten ze creatief zijn, vooral bij dergelijke leveringen voor de feestdagen.”
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johanneke li

  Een geluk dat er geenafvalophaling was, anders was het mee!

 • Robbert Vandendorpe

  Ik doe dat bij alle klanten (waar mogelijk natuurlijk). Enige reden zodat dieven geen idee krijgen om het mee te pakken. Denk dat het hier geen ander verhaal is. Want het is altijd de fout van de chauffeurs tegenwoordig ondanks al onze inspanningen...

 • Kimmy Bossier

  Hier plaatsen het pakje zomaar voor de deur en ja ik heb het nog niet gevonden na maanden, blijkbaar te goed verstopt (sic)

 • Dirk Peeters

  Gewoon gedaan om te vermijden dat het pakje gestolen wordt. Uit het zicht plaatsen.

 • Erwin Van Roy

  Ivan de vuilzakken stonden niet aan de straat hè maar achter op de oprit.