Hartverwarmend: man redt drie vastgevroren katjes met warme koffie

RV - Facebook Kendall Diwisch
Kendall Diwisch was vorige week onderweg in de Canadese provincie Alberta, toen hij drie kittens opmerkte in het midden van de rijbaan. De staarten van de katjes waren vastgevroren in het ijs. Diwisch bleef koelbloedig en slaagde erin de diertjes te redden. Op Facebook plaatste hij beelden van de reddingsoperatie. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De Canadees haalde zijn beker koffie uit de wagen en goot de warme drank over de vastgevroren staarten. Zo slaagde hij er in om de katjes te bevrijden. Hij nam de beestjes mee naar huis en gaf ze eten, drinken en medicijnen.  

Diwisch vermoedt dat de katjes, drie mannetjes, werden achtergelaten. “De arme stakkers waren helemaal vastgevroren in het ijs, ze zaten daar waarschijnlijk al de hele nacht”, schreef hij op Facebook. 

Intussen liet hij weten dat de broertjes een nieuwe warme thuis hebben gevonden waar ze alle drie samen welkom zijn. “Ze eten en drinken alle drie goed en ze zijn heel energiek”, sluit hij af. 
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Verstappen Martine

  Het blijft me verbazen hoe sommige mensen dieren zo behandelen. Gelukkig voor hen hadden ze een reddende engel.

 • JOHAN PASTUER

  Top!

 • Jana De Quick

  Goed gedaan, fijn dat ze nu gered zijn.

 • Didi Bellens

  Super ! Dat is hartverwarmend nieuws. Dank u mijnheer u hebt tenminste een hart voor dieren.

 • Ingrid Charlier

  Mooi daar wordt ik nu eens goedgezind van.