Harley (12) is onbeleefd tegen de leraars, dus komt zijn moeder mee les volgen

Mama Becky (30) kwam zoonlief een bezoekje brengen in de klas.
rv Mama Becky (30) kwam zoonlief een bezoekje brengen in de klas.
Een Engelse tiener die zich onbeleefd gedroeg tegenover zijn leerkrachten, heeft vrijdag een beschamend uurtje meegemaakt. Niemand minder dan zijn eigen mama kwam vrijdag de volle klas binnengewandeld om mee de les te volgen. Ze zette zich pal naast zoonlief, bericht Kent Ontline.

Voor mama Becky Crandley (30) was de maat vol nadat ze de zoveelste e-mail had ontvangen met daarin opmerkingen over het onbeschofte gedrag van haar zoon Harley tijdens de lessen. De twaalfjarige jongen zit in ‘Year 8' wat overeenkomt met ons eerste middelbaar. Volgens Becky zit haar zoon volop in de apenjaren. Straf schrijven en veplicht nablijven brengen hem niet van de wijs. Ook dit jaar bleef de puber leraars het leven zuur maken. Zo kon het echt niet langer, vond ook Beck.

In samenspraak met de directie van het Sittingbourne Community College (in de brede omgeving van Canterbury) kwam ze vrijdag het laatste lesuur van de week mee volgen. Dat bleek wiskunde. Een rood aangelopen Harley kon wel door de grond van schaamte kruipen toen zijn moeder naast hem kwam zitten en aandachtig zijn oefeningen bekeek.

Zijn moeder hoopt dat hij het nu eindelijk heeft begrepen. “Hij is niet agressief, of zo. Ik kan simpelweg niet accepteren dat hij de leerkrachten zo behandelt. Het frustreert me, aangezien hij best een pientere kerel is.”

Veel klasgenoten moesten gniffelen toen Becky in het lokaal toekwam. Het leidde tot tijdelijke rust. Nog geen vijf minuten later ergerde de mama zich flink aan het onbeleefde gedrag van sommige van Harley’s klasgenoten. Ze hoopt vurig dat de ouders van deze leerlingen ook maatregelen treffen. “Misschien moeten zij ook eens een verrassingsbezoekje aan de klas brengen om orde op zaken te stellen”, aldus nog Becky.

Harley is nog even het mikpunt van spot, want de foto die Becky in het klaslokaal nam, gaat aardig viraal.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Moehmena Rahous

    Ik verkocht ooit mijn zoon een oplawaai, toen die in de rij stond en de autoriteit van de leerkracht meermaals ondermijnde. Hij voelde zich toen zelf belachelijk en had zijn les geleerd. Toch is dit eindelijk eens positief nieuws. De wereld is nog niet helemaal naar de knoppen. Mensen verbeteren de wereld door met zichzelf te beginnen. Meer van dat aub.

  • Johan Streulens

    Uitzonderlijk knap en na te volgen waard wat deze moeder (eventueel vader) wist waar te maken! Enerzijds het onderwijs ontlastende en anders steunende.. laat staan je eigen kind, weten te sturen naar een opbouwende toekomst. Bezorgd zijnde om haar kind..voor later! Waar meeste ouders eerder hun kinderen verwaarlozen ..hetn"rot" weten te verwennen! Hun toekomst "onzeker" en eerder de criminaliteit ingaande: Gewoon te zijn "alles" te hebben, doen, mogen!

  • frank baeyens

    Verademing, de ouders die de leerkracht gelijk geven en ondersteunen. Zou veel meer mogen gebeuren...