Hana krijgt flink wat aandacht van mannen op Tinder, maar niet om de reden die ze hoopte

Twitter
Ze hebben oog voor detail, de gebruikers van Tinder. Dat mocht de Amerikaanse Hana Michels aan den lijve ondervinden nadat ze een profiel had aangemaakt op de datingsite. Ze kreeg aandacht van flink wat mannen, maar niet om de reden die ze gehoopt had.

De schrijfster en comédienne uit Los Angeles deelde een screenshot van haar Tinderprofiel op Twitter en schreef erbij dat maar liefst 23 mannen haar het afgelopen jaar een opmerking hadden gegeven over iets dat ze op haar foto gespot hadden.

Badkamer

Hana had zichzelf gefotografeerd in de badkamer en het was iets in de achtergrond dat de aandacht trok: haar toiletpapier. En meer specifiek de manier waarop dat aan de muur hing. De mannen wezen haar terecht omdat het langs de achterkant afrolde en niet langs de voorkant. Nadat ze een screenshot van haar profiel gedeeld had op Twitter, ontstond een verhit debat over hoe je toiletpapier nu precies moet afrollen: langs de voorkant of langs de kant van de muur. (lees hieronder verder)

Het bericht werd intussen al meer dan 13.000 keer geliket en ruim 2.000 keer gedeeld. Meer dan 800 mensen gaven al hun mening en waar sommigen vonden dat ze gelijk had omdat je het toiletpapier zo makkelijker kan afscheuren, bleken de meesten toch meer traditioneel. Iemand deelde zelfs ‘het originele patent voor het afrollen van toiletpapier uit 1891’ waarop te zien is dat het langs voren gebeurt. Waar dan meteen weer kritiek op kwam met het oog op eigenaars van katten. (lees hieronder verder)

“Ik denk dat het komt omdat het papier de muur kan raken (als je het langs achteren afrolt, red.) en daar kunnen bacteriën opzitten. Het is waarschijnlijk vooral een regel in publieke toiletten”, klinkt het bij iemand anders die afrollen langs voren probeert te motiveren. (lees hieronder verder)

Hana merkt overigens fijntjes op dat haar profiel op Tinder zowel open is voor mannen als voor vrouwen, maar dat het alleen mannen waren die een opmerking maakten over het toiletpapier. “Als je vriendin zeg ik dat je je daar niets van moet aantrekken, maar als je flatgenoot zeg ik dat ze een punt hebben”, klinkt het wel bij een vrouw op Twitter.
50 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Bauwens

  Een gekend vrouwen probleem :D

 • Elke De Vos

  Blijkbaar heeft de wereld geen problemen meer...

 • Wesley Kenis

  Als je eens op de treinen gaat kijken dan ben je al blij dat er tenminste papier is. Ik kom zo vaak tegen dat het laatste velletje weg is dat in reserve rollen in mijn rugzak steek en dan nu maar liggen "kakken" (hebt ge'm) over hoe de rol moet hangen. Als het je niet aanstaat doe het dan op zijn afrikaans: met het blote handje.

 • Mathieu Peeters

  Maar die moet misschien niet naar de grote WC, je weet maar nooit.

 • René Mattyns

  Bedrukt toilet papier komt maar tot z'n recht als het juist op de houder is geplaatst.Zo zijn de modellen die de rol klemmen werken alleen normaal met de juiste rol-positie