Gigantische fiets verwelkomt wielerkoers, maar vandalen maken er iets anders van

De wielen liggen nog op dezelfde plaats, maar de rest van de fiets werd herschikt, zodat er nu een enorme penis prijkt op Capstone Hill.
RV Twitter De wielen liggen nog op dezelfde plaats, maar de rest van de fiets werd herschikt, zodat er nu een enorme penis prijkt op Capstone Hill.
Gisteren passeerde de Ronde van Groot-Brittannië in North Devon in Engeland. Om mooie luchtbeelden te kunnen schieten, was op een berg langs de kust een gigantische koersfiets gemaakt. Vandaag staat die er nog, maar vandalen pasten de tekening aan.

Gisteren stonden er nog duizenden wielerfans in de straten van Ilfracombe, een kuststad met een tienduizendtal inwoners. Die kwamen onder meer Tourwinnaar Geraint Thomas en Chris Froome aanmoedigen. En op Capstone Hill, waar de renners over moesten, was een gigantische koersfiets gemaakt met strobalen. Dat leverde ongetwijfeld prachtige luchtbeelden op. Afgelopen nacht pasten vandalen de tekening echter aan. De wielen staan nog steeds op dezelfde plaats, maar het kader van de fiets werd herschikt. Daardoor prijkt op de berg nu een... enorme penis. 

Volgens de projectcoördinator die achter de tekening zit, "is het nu best creatief, maar zal toch vooral de fiets onthouden worden". Lang zal de penis niet blijven staan, want vandaag al zou te tekening weer verdwijnen.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • serge vansteenkiste

  elhassani, strobalen kun je verplaatsen.

 • bryan de ceuster

  Ik hoop dat het -18 jarigen waren, dan kan ik het nog begrijpen. We zijn allemaal jong geweest.

 • geert vingerhoets

  vandalen ??? een ongelofelijke goede grap vind ik

 • Bjos Mia

  Geestig. Er mag toch eens gelachen worden hè ? Vandalen ? Neen : creatieve humoristen.

 • Philomena Vanderweyen

  Grappig,zie er wel een beetje humor in.