Geen mysterieuze advertenties van ‘Theo en Marleen’ meer: aap komt uit de mouw

Archief
Ze zijn ongetwijfeld ook al eens in je Facebookfeed voorbij gekomen: de mysterieuze advertenties van een zekere Theo en Marleen, die schijnbaar een huwelijkscrisis doormaakten. Vandaag kwam de aap uit de mouw. De Vlierdense Maffia, een Nederlandse cabaretgroep, zit achter het geheimzinnige duo.

Theo en Marleen doken het afgelopen jaar meerdere keren op in Vlierden (Noord-Brabant). Waren er mensen ziek, jarig of geslaagd, dan kregen ze standaard een kaartje met de beste wensen van het mysterieuze koppel. Niemand wist wie het waren, maar vermoedens wezen wel richting de Maffia, een groep die bekendstaat om hun ludieke grappen.

Theo en Marleen werden landelijk bekend toen een advertentie in het Weekblad voor Deurne, waarin ze iedereen uitnodigden voor hun veertigjarige bruiloft, viraal ging via sociale media. Onder de aankondiging meldde zich ene Corrie die het paar feliciteerde en de wens uitsprak dat Theo hun gezamenlijke nachten niet zou vergeten.

De soap werd compleet toen Marleen het feest van 2 november via hetzelfde Weekblad ‘wegens onvoorziene omstandigheden’ een week later afblies. Onder deze advertentie stond een oproep van Theo waarin hij liet weten met spoed woonruimte te zoeken.

De hele serie grappen is een grote aankondiging van een show van de Maffia op 23 en 24 november. Theo, Marleen en Corrie zullen daarin een hoofdrol spelen.  
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Emma Kamenistyy

    Super PR!! :D