Foutje van MediaMarkt: bijna alles voor 95 cent

Twitter
De MediaMarkt in Nederland heeft in de nacht van woensdag op donderdag geblunderd door urenlang een groot deel van het assortiment voor slechts 95 cent aan te bieden. Dure producten, die normaal  tientallen of honderden euro's kosten, stonden voor nog geen euro op de website.

Veel koopjesjagers bestelden massaal stofzuigers, videogames en luxe keukenapparatuur.  De woordvoerder van het bedrijf bevestigt dat de fout is gemaakt en dat er veel bestellingen zijn binnengekomen, maar weet niet hoeveel consumenten daadwerkelijk hun slag hebben geslagen. "Ik heb 200 stofzuigers besteld", grapt een klant op Twitter.

Twitter5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • godelieve milisen

  Ongeldige verkoop , paar jaar geleden ook gebeurt bij Vandenborre als ik mij niet vergis . Winkels hebben ook altijd een clausule ingebouwd ofwel " niet verantwoordelijk voor drukfouten " of bij een onnatuurlijk lage prijs zoals hier 0,95 eur voor product van paar honderd eur zal de rechter beslissen dat de koper dit moet weten dat het een drukfout is .

 • Hans Torbeyns

  Ik reageerde eens op een advertentie van een wagen Het aangegeven bedrag was echter zonder BTW De dealer (Mitsubishi Brussel) ging zonder verpinken akkoord met dat bedrag Misschien heeft iemand nadien wel een bolwassing gekregen

 • Jurgen Stuyck

  Sja, ongeldige verkoop uiteraard als het om een duidelijke fout gaat.

 • Katrien Rasschaert

  Had ik dat geweten.

 • Mohamed Kabbal

  Tja, gegeven is gegeven hé en ze kunnen niet terug trekken want het staat zwart op wit aangegeven.