Fotograaf kiekt per ongeluk huwelijksaanzoek en vraagt nu hulp om koppel te vinden

Jon-Paul Jones
Een schattig koppel op een bankje bij een rivierbrug: fotograaf Jon-Paul Jones wist dat hij dit mooie tafereel moest vastleggen in het Texaanse San Antonio. Toen hij de foto's thuis bekeek, viel echter zijn frank: dit leek wel een huwelijksaanzoek!

Jones besloot op zoek te gaan naar het koppeltje, dat hij gisteren fotografeerde bij de San Antonio River Walk, een park met wandelpaadjes langs de oevers van de San Antonio River. Uitgerekend bij Marriage Island ('Huwelijkseiland') zaten ze op het bankje.

Hij wil hen nu de foto cadeau doen en contacteerde Eyewitness News, dat een oproep online zette. En wat blijkt? Het ging inderdaad om een aanzoek, bevestigt een andere voorbijganger. "Ik zag het ook en probeerde een foto te nemen maar hij was al gaan rechtstaan", reageert Brianna Brown.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.