Familie bestelt fotoreportage maar krijgt ander resultaat dan verwacht

Facebook
“Dit is geen grap. We hebben een fotograaf – die beweerde een professional te zijn – tussen de 160 en de 200 euro betaald voor een fotoshoot van onze familie. Moet je eens zien wat we kregen.” Dat heeft de Amerikaanse Pam Zaring op Facebook gepost bij een reeks merkwaardige beelden. De foto’s werden in twee dagen tijd al meer dan 350.000 keer gedeeld en 328.000 keer geliket.

De familie had leuke beelden verwacht van iedereen, want het was een prachtige dag. Maar ze kregen iets heel anders toegestuurd. En het bleek zelfs met opzet zo te zijn gedaan.

Schaduwen

“De fotografe zei dat de schaduwen erg slecht waren op de prachtige, heldere, zonnige dag en dat haar leraar haar nooit had geleerd hoe ze foto’s moest bewerken”, doet de vrouw haar verhaal. “Deel gerust, ik heb in jaren niet meer zo hard gelachen. Dit kan je gewoonweg niet verzinnen.” (lees hieronder verder)

Sommigen toonden zich sceptisch bij het verhaal, maar Pam verzekerde hen ervan dat het wel degelijk waar is. “Dit is het eindresultaat dat ik gisteren met de post kreeg. Ik maakte me enkele maanden terug al kwaad, toen ze ons maar niets stuurde. Ik had me er al op voorbereid dat ik opgelicht was en mijn geld nooit zou terugzien. We kunnen er nu wel mee lachen, maar het is wel het duurste grapje ooit.”

Anderen hebben medelijden. “Dit is vreselijk. Je hebt toch je geld teruggeëist?”, vraagt iemand. Het antwoord is negatief: “Nee, ze staat achter haar werk.”
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • citron yellow

    Als dit een fotograaf is.Een klein kind zou zo foto beter nemen.Volgens mij met opzet gedaan waarom staan de honden er wel natuurlijk op?Bij mij was ze nog niet aan het laatste woord,ze had alvast een klacht op haar naam en ze zou beslist mij geld terug eisen al was het via de rechtbank.En overal zou ik haar naam bekend maken weten de mensen al dat het een fotografe is van zevende knoopsgat.

  • Hans Torbeyns

    Fotoshop, is dat niet iets voor wie eigenlijk niet kan fotograferen

  • Jean-Pierre Vercruysse

    Ze moet een cursus "Photoshop" volgen. Zulk een resultaat op bovenstaande fotos is buiten alle normen. Nota: werk sinds jaren met Photoshop maar men moet wel begrijpen wat kan en niet kan