Ex-stewardess over mile high club: “Vaste partners tellen niet”

Getty
Een anonieme ex-stewardess uit Sydney heeft een boekje opengedaan over de befaamde mile high club. Ze had het onder meer over de regels om tot de club te kunnen toetreden en over hoe het personeel meteen weet of gegadigden al dan niet aan de geniepige sollicitatie bezig zijn. Eén voorval is haar in het bijzonder bijgebleven.

Je lidkaart voor de mile high club kan je verdienen als je met een gelegenheidspartner de wc-cabine van het vliegtuig in volle vlucht betreedt en er seks te hebben. De crew ziet aan het deurtje van het toilet of er zich binnenin iets anders afspeelt dan een kleine of grote boodschap. Volgens de ex-stewardess schudt en rammelt dat deurtje onvermijdelijk tijdens seksuele exploten.

Ze verduidelijkte nog eens een belangrijke regel: je kan enkel toetreden tot de club als je het mijlenhoog met iemand doet die NIET je vaste partner is. Met andere woorden: de twee pretendenten hebben elkaar pas in het vliegtuig ontmoet en na de eerste kennismaking hebben ze samen beslist om tijdens de vlucht seks te hebben met elkaar. Het wat gezelliger willen maken met je eigen liefde van op de begane grond, dat telt dus niet.

De vrouw geeft ook haar meest memorabele ervaring nog prijs. Haar manager riep op een moment de crew bijeen. “We hebben hier op het toilet een mile high-situatie aan de hand”, zei hij. “Ik wil het gelukkige paar van harte feliciteren als ze weer buiten komen.” En zo geschiedde. Het personeel vormde een erehaag op het gangpad. Het koppel kreeg applaus bij het verlaten van de wc-cabine. Aan het eind van de erehaag stond de manager de twee op te wachten met een fles champagne: “Welkom in de mile high club”.

Naar verluidt laat de crew over het algemeen betijen, zolang de seksbeluste passagiers het op de wc niet al te bont maken.

LEES OOK: Seks-stewardess brengt Transavia in verlegenheid
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.