Er is iets vreemds aan de hand met de Simpsons

AP
Mensen die nog nooit naar 'The Simpsons' gekeken hebben, zijn dun gezaaid. Misschien ben jij zelfs al jaren fan. Maar wedden dat je dit vreemde detail nog niet opgemerkt hebt?

Momenteel loopt het 29ste seizoen van 'The Simpsons' in Amerika op de televisie, en er kijken nog steeds miljoenen mensen naar. Toch heeft het bijna 30 jaar geduurd voor mensen een vreemd detail ontdekten in de cartoon. De personages worden blijkbaar zo goed als altijd in profiel getekend of vanuit een hoek.

En als je de zeldzame gevallen bekijkt waarin Marge, Bart en co recht vooruit kijken - die nu druk gedeeld worden op Twitter -, zie je ook meteen waarom. Het effect is heel vreemd en onnatuurlijk.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • aaron lammens

    Niet dat het mij is opgevallen maar ik denk wel dat dit niet alleen bij the simpsons is

  • Dylan Boeynaems

    Meer dan 90% van cartoons werkt zo...

  • Kevin Janssens

    Zoals de eerste keer toen South Park personages vanuit een 45° hoek lieten zien, dat was echt raar. Kvind het ook raar dat hier nog gerefereerd wordt naar Simpsons fans, ze laten momenteel seizoen 6 en 7 zien en het is pijnlijk hoe fantastisch die seizoenen waren en hoe gruwelijk dat alles daarna is.