Drie sportwagens, een boot, 175 zonnebrillen en 45 euro per portie eten: deze hond leeft als een echte diva

De hond heeft maar liefst 175 zonnebrillen
Instagram De hond heeft maar liefst 175 zonnebrillen
Drie auto's, een boot en 175 zonnebrillen: Princess Cleopatra Superchill heeft het allemaal. De zevenjarige Britse hond leidt een echt luxe leventje en daar heeft haar baasje wel heel veel geld voor over.  Alleen al haar eten kost 45 euro per portie.

Princess Cleopatra Superchill, een staffordshire bull terrier, leeft als een echte superster.  Haar baasje Anthony Welsh beschrijft de viervoeter als “zijn dochter” en wil niet dat zij iets tekort komt. Zo heeft de hond 65 outfits, 175 zonnebrillen en een kinderwagen die maar liefst 1.694 euro kostte, zodat ze haar pootjes zeker niet vuil kan maken.

Sportwagens en gepersonaliseerde tennisballen

Omdat Princess Cleopatra Superchill net zeven jaar is geworden, besteedde haar gulle baasje nog eens 1.129 euro aan cadeautjes. De jarige kreeg onder andere een nieuwe set tennisballen en een op maat gemaakte mountainbike. Op haar verjaardagsfeestje kon Cleopatra ook nog smullen van een gepersonaliseerde verjaardagstaart.

H.R.H Princess 👸 Cleopatra SuperChill 😎🚲🐶❤👸 a.k.a the Peoples Princess 👸 X .

Een foto die is geplaatst door null (@woof_woof_cleo) op

Welsh koopt alleen het beste hondenvoer voor zijn hond, en betaalt ongeveer 45 euro per portie. Hij gaf zijn “dochter” ook al drie sportwagens cadeau en laat haar meerdere keren per maand verwennen in een schoonheidssalon.

"Dochter"

"Cleo is gewoon geweldig en heel uniek. Mensen denken misschien dat ik haar verwen, maar ze is als een dochter voor mij. Ik wil haar alles geven wat ze nodig heeft”, aldus Welsh. “Ze laat me elke dag lachen en toont dat ze mij graag ziet. Ze is een legende.”

De obsessie van Welsh begon toen hij de viervoeter als pup uit een kooi redde. Ook de moeder van Cleopatra werd toen bevrijd. Cleopatra is nu een echte superster en doet mee aan talloze hondenshows. 
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tobias Claesen

  arme hond!

 • Mo Haenen

  Jammer dat er van al dat geld, die luxe en weelde niets gaat naar dieren die het echt nodig hebben om te overleven... al is er maar eentje geholpen, je zult dat dier maar net zijn... Mo Haenen

 • Angelo Cabooter

  Dat ze het in Amerika dit doen met Chihuahua's Ben ik wel gewoon, maar met zón hond in GB* Da's nieuw voor mij. Is wel een hond hè, geen modepop!! (* GB = Groot Brittannië)

 • Ivan Gabriels

  Crezie!

 • Marc De Wulf

  ok! dat je je dier graag ziet kan ik best aannemen maar dat is er toch dik over laat een hond een blije hond zijn maar geen mannequin he!