Dit is waarschijnlijk gênantste bevallingsfoto ooit (en het is blijkbaar al meer mensen overkomen)

Reddit
Het ziet er op het eerste gezicht een schattige foto uit, waarbij een gynaecologe of een vroedvrouw een pasgeboren baby aan de camera toont. Maar de moeder van het kind zal vast geslikt hebben toen ze hem op sociale media zag verschijnen, want zij was te zien op een manier dat ze het vermoedelijk liever niet had gehad.

De foto werd oorspronkelijk gepost op de sociale nieuwswebsite Reddit en vond daarna zijn weg naar Facebook, waar hij in geen tijd duizenden likes en commentaren kreeg. En hoe lief het pasgeboren kindje op de voorgrond ook is, het was vooral de achtergrond die met de aandacht ging lopen. Daarop is een vrouw te zien die onbedekt en met haar benen wijd open op een bevallingstafel ligt. (lees hieronder verder)

Reddit

Blijkbaar is de vrouw niet de enige die al zoiets meemaakte, want bij de commentaren vertelt een vrouw dat ze net hetzelfde tegenkwam. "Mijn moeder nam een foto van mijn pasgeboren zoon op de weegschaal", vertelt Amanda Wickins. "Ze was zo op hem gefocust dat ze niet merkte dat ik ook nog te zien was in de achtergrond. En ze postte het beeld gewoon op Facebook."

Hetzelfde verhaal bij Ariana Brooks, maar haar werd het verspreiden van de foto op Facebook bespaard: "Mijn moeder was ook zo gebrand op een foto van mijn baby in de bevallingscamera dat ze niet doorhad dat mijn vagina nog open en bloot te zien was. Gelukkig kwam de foto niet op Facebook, maar hij werd wel uitgeprint bij de fotograaf."

Schoonvader
Bij Monique Louise ging de foto waarop ze te zien was terwijl ze werd gehecht na de bevalling naar haar schoonvader. "Mijn partner Marty stuurde hem naar zijn vader, zonder nadenken."

Hoewel er flink wat wordt afgelachen met de foto op Facebook, zien sommigen de humor er niet van in. "Arme vrouw, daar gaat haar waardigheid ", klinkt het onder meer. "Vreselijk, is er niemand die een beetje respect toont voor deze arme vrouw die pas bevallen is."
37 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Carlo Verstappen

  Met de foto is niks mis mee dat is privé, maar hem aan vreemde laten zien of publiceren vind ik niet kunnen, dat is beneden alle pijl.

 • Benny Cooamns

  het rare is dat FB wanneer er een borst te zien is dit automatisch van het net haalt en hier is dit blijkbaar geen probleem voor hen, rare mensen bij FB

 • Eida Lam

  Haha! Op dat moment is het te laat om te ontkennen dat je genitaliën hebt, voor een varia aan redenen!

 • ISABEL FRANCOIS

  Na sterretjes te hebben gezien tijdens de bevalling..nu tijd voor het zwarte gat.

 • jeff De Boeck

  Dat is toch voor te gieren .