Ga naar de mobiele website
^ Top

Deze paaldanseres is 7 maanden zwanger, maar dat houdt haar niet tegen

Instagram
Paaldansen vraagt een zekere lenigheid, maar wie dacht dat het niet meer mogelijk is als je zwanger bent, is mis. De Britse Charlotte Robertson (29) bewijst het in enkele filmpjes waarin ze nog al haar kunstjes toont, hoewel ze 7 maanden zwanger is van haar eerste kindje.

Ze deed een maand geleden zelfs nog mee aan het Pole World Festival in Bristol. "Toen ik ontdekte dat ik zwanger was, wist ik dat ik gewoon door zou gaan", vertelt de vrouw, die samen is met sportpartner Luke (34). "Maar mijn buik begint nu toch een beetje in de weg te zitten. Ondersteboven hangen is toch wat moeilijker als er een baby op komst is."Charlotte ontdekte het paaldansen zes jaar geleden en was meteen verslaafd. Intussen kroonde ze zich zelfs tot UK Elite Pole Champion. "Ik vind het enorm leuk om doen en het sluit mooi aan bij mijn verleden als gymnaste. Altijd leuk om fit te kunnen blijven op een creatieve en uitdagende manier."

Handstands are good for the soul Happy Fri-yay everyone

645 Likes, 9 Comments - Charlotte Robertson (@charlottepolefit) on Instagram: "Handstands are good for the soul Happy Fri-yay everyone "

Happy #lovealungewednesday beautiful people

369 Likes, 3 Comments - Charlotte Robertson (@charlottepolefit) on Instagram: "Happy #lovealungewednesday beautiful people "
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Melanie Van den broeck

    Zwanger of niet als je lenig bent blijf je dat zwanger toch ook niets speciaal al duizend ma gezien een dikke vrouw kan ook paaldansen of turnen als ze lenig is.

Meld een bug