Deze nummerplaat is verboden in Texas. Kan jij raden waarom?

Hint: wil jij eens in mijn poëzie-album tekenen?
Kos Hint: wil jij eens in mijn poëzie-album tekenen?
De man die met deze nummerplaat op zijn Lamborghini rondrijdt, kreeg een maand de tijd om een nieuwe aan te vragen. Zijn huidige nummerplaat wordt ongeldig omdat de Texaanse autoriteiten ze aanstootgevend vinden. Zie jij waarom?

Eigenaar Safer Hassan koos zelf voor de nummerplaat. De Texaanse evenknie van onze Directie Inschrijving voertuigen zag aanvankelijk geen graten in nummerplaat 370H55V. Maar onlangs kreeg Hassan een waarschuwing. Hij moet zijn nummerplaat binnen de maand veranderen.

Aanstootgevend doch ingeburgerd
Een ambtenaar met een opmerkelijke tegenwoordigheid van geest had het idee de nummerplaat om te draaien en groot was zijn consternatie toen daar het woord 'ASSHOLE' verscheen. Kan dus niet in Texas, waar dat woord nochtans aardig ingeburgerd is. "We hebben besloten dat uw gepersonaliseerde nummerplaat aanstootgevend is", zo stond op de brief die Hassan ontving.

Die vindt dat de autoriteiten overdrijven. "Ik rij al drie jaar zonder problemen rond met die nummerplaat. De mensen hebben er geen idee van wat ze betekent, zelfs mijn beste vrienden weten het niet", verklaarde hij tegenover nieuwszender KPRC2.

Scheldwoorden, seks en excrementen
Een woordvoerder van het Texaanse 'Department of Motor Vehicles' toont zich echter onwrikbaar. "Als een nummerplaat een reactie kan teweegbrengen bij andere bestuurders, wordt die verboden. Scheldwoorden, verwijzingen naar seksuele handelingen en uitwerpselen zijn door de wet verboden".
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels