Deze jongen dacht dat hij een smartphone van Apple kreeg voor Pasen. Het was ook 1 april

Twitter
Een Schotse komiek heeft zijn zoon op een originele manier beetgenomen op 1 april. De jongen dacht dat hij voor Pasen een smartphone van Apple zou krijgen, maar er bleek iets heel anders in zijn pakje te zitten. Joe Heenan postte foto’s van de grap online en die gingen in geen tijd viraal.

Op de eerste foto is een breed lachende jongen te zien met zijn cadeautje: een doos van een iPhone. Op de twee de foto kijkt hij al minder gelukkig. Hij heeft een appel in zijn hand met een toetsenbord erop getekend. Op de binnenkant van de doos zit een briefje: ‘haha, 1 april’. “Ik heb mijn zoon wijsgemaakt dat hij een smartphone van Apple kreeg voor zijn verjaardag”, staat er bij te lezen. (lees hieronder verder)

De tweet haalde in enkele dagen tijd bijna 40.000 likes en werd al bijna 25.000 keer gedeeld. “Ronduit briljant”, wordt de grap genoemd. “Zijn gezicht op de tweede foto is hilarisch.”

Twee jaar geleden haalde de komiek al een soortgelijke grap uit met zijn kinderen. Toen kregen ze een lege doos van een iPad.

De kinderen zijn wel wat gewoon, want ze zijn vaker het lijdend voorwerp van een van de grappen van hun vader. Heenan deelt die altijd met zijn 24.000 volgers op Twitter. 
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • stefan crama

  Een vader die later nooit zijn kinderen nog zal kunnen vertrouwen.

 • Geert Matthys

  Saai acteerwerk voor die kids, hun pa moet nogal zwakke komiek zijn om twitter promo nodig te hebben.

 • Eida Lam

  Ik zie geen enkele reden waarom een kind een smartphone zou moeten hebben. En zij die zich hier druk om maken, ik kan mij al meteen inbeelden op wat voor manier u die van u opvoedt, die horen ook nooit het woord -neen-.

 • mieke jansens

  1 april grappen is pure pesterij

 • Jurgen Van Den Bergh

  Met de emoties van je kinderen spelen voor wat likes, triestige plant.

Video