Deze agenten worden opgeroepen voor buurtoverlast en eindigen op een waterglijbaan

Facebook
Twee agenten hebben ervoor gezorgd dat enkele zure buren uit Asheville in de Amerikaanse staat North Carolina er niet in geslaagd zijn een domper te zetten op een buurtfeest. Dat werd georganiseerd naar aanleiding van de Nationale Feestdag van vandaag in de VS.

In de betrokken buurt woont een twintigtal kinderen, volgens bewoonster Katlen Joyce Smith. Elk jaar wordt in de zomer een groot feest op poten gezet en dit keer werd een grote waterglijbaan opgetrokken, waar jong en oud zich kon op uitleven. (lees hieronder verder)

Iedereen blij zou je denken, maar dat was buiten enkele zure buren gerekend. Zij vonden dat er sprake was van overlast, onder meer omdat de weg afgesloten werd, en ze belden de politie. Toen agenten Joe Jones en Carrie Lee ter plaatse kwamen en aandacht hadden gevraagd voor de bezorgdheid van de buren, besloten ze de glijbaan ook een keer uit te proberen. Tot groot jolijt van de aanwezigen.

Van obstructie van de weg bleek overigens geen sprake volgens de agenten, want de glijbaan stond genoeg aan de zijkant dat het verkeer nog kon passeren. Ze vroegen wel om goed uit te kijken dat er geen ongelukken zouden gebeuren.