De Vlaming over omstreden wet van Francken: "Waar rook is, is vuur"

VRT
Enfant terrible van de Wetstraat Theo Francken slaat weer toe. Deze keer heeft hij een omstreden wetsvoorstel ingediend waarmee hij vreemdelingen - ook al zijn ze hier geboren - op basis van een vermoeden het land kan uitzetten. En met dat inzicht ging onze sterreporter Luc Haekens aan de slag.

Van deur tot deur vroeg Haekens de mening van de gemiddelde Vlaming over het omstreden voorstel van Francken. En iedereen was het erover eens: waar rook is, is vuur. Tenzij er een vermoeden is dat zijzelf de wet hebben overtreden, dan zijn er plots staalharde bewijzen nodig.
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Anonymous

  Ja Nezy Metz is dat niet normaal, ze moeten dat hele gezin maar uitzetten, dat zal hun leren !!Wat denk dat soort gespuis wel ,hier aankomen en de boel beginnen op te blazen of wat ? Weg ermee met al die soort waar ze nog maar een tikkeltje vermoeden van hebben dat die crimineel gedrag vertonen, bende ondankbare soort! !!

 • Anonymous

  Geweldig. Het rechtse gespuis in zijn blootje gezet!

 • Maverick Jones

  En hop, de linkse propagandamachine is weer in gang gezet om de crimineel in bescherming te nemen.

 • Christine Vermeir

  De omstreden wet is een verfijning van een bestaande praktijk. Ik denk dat het toch wel tot nadenken zal aanzetten alvorens men tot criminele daden overgaat. De meerderheid heeft deze wet goedgekeurd dus is deze wet niet zo omstreden als men laat uitschijnen. Alleen ter linker zijde is men er niet mee akkoord.

 • Eric Van Den Eede

  Met de vorige vriendelijke werkwijze is het ook niet gelukt. We mogen wat haar op de tanden tonen.