Chrissy Teigen vraagt iedereen gênante verhalen te delen en het loopt compleet uit de hand

Photo News
Het Amerikaanse model Chrissy Teigen heeft gisteren de doos van Pandora geopend toen ze op Twitter een oproep deed om gênante verhalen te delen. Zelf wilde ze niet kwijt wat haar meest gênante moment ooit was – zelfs haar echtgenoot John Legend weet het niet – maar dat hield haar fans en andere Twitteraars duidelijk niet tegen om die van hen wereldkundig te maken.

“Ik heb een heel goed verhaal, maar ik ben niet bereid om het te vertellen”, twitterde Teigen. “Het is 4 jaar geleden gebeurd en elke keer als ik eraan denk, sterf ik een beetje vanbinnen. Zelfs John kent het niet. Ik ga het op een papier schrijven, in een verzegelde enveloppe doen en aan mijn advocaten geven om het te twitteren als ik dood ben.”

Kruis

Het hield andere Twitteraars niet tegen om hun ongelofelijke en bij tijden hilarische verhalen wél te delen. “Ik ben ooit eens gestruikeld op straat en in mijn val greep ik een man die net passeerde in het kruis. Daarop viel hij ook. We lagen daar allebei. En hij maar roepen.”


“Ik ging ooit naar toilet op een vliegtuig en sloot de deur niet goed af”, vertelt iemand anders. “Enkele mensen die buiten aan het wachten waren, besloten aan de deur te voelen en zagen me staan met een been omhoog terwijl ik een tampon inbracht. En het ergst is dat de deur niet lang genoeg open was zodat ze konden zien wat ik aan het doen was. Ze zagen me gewoon met mijn hand tussen mijn benen. Toen ik uiteindelijk naar buiten kwam, stond er niemand meer te wachten.” (lees hieronder verder)

Chrissy Teigen en John Legend.
Photo News Chrissy Teigen en John Legend.

“Toen ik op het werk eens een lange vergadering had gehad, rende ik naar de toiletten en ging ik achterwaarts een toilethokje in terwijl ik mijn broek al omlaag trok”, vertelt een andere vrouw. “Opeens zat ik bijna om iemands schoot.”

“Ik deed ooit eens alsof ik mijn kredietkaart door de bilspleet van de persoon voor me haalde”, klinkt het verder. “Ik dacht dat het mijn man was. Het was mijn man niet.”

Single

Een andere vrouw deelde een video waarop te zien is hoe ze tijdens een basketbalwedstrijd een bal vol in het gezicht krijgt. “Het gebeurde op live-televisie voor de neus van al mijn medestudenten op de universiteit. Drie jaar later ben ik nog altijd single en ik vraag me af waarom.” (lees hieronder verder)

“Ik ging pas nog naar een begrafenis”, vertelt een vrouw. “We gaven de familie een hand en een van de familieleden vroeg me hoe het met me was en ik zei: ‘goed en met jou?’ Terwijl zijn moeder juist was gestorven. Waarom zeg ik nu in godsnaam zoiets?”

Een man vertelt dan weer hoe hij ziek was, maar toch uit eten was gegaan met zijn vriendin. Op de weg naar huis deed hij letterlijk in zijn broek. “Ik moest niezen en toen gebeurde het”, vertelt hij. “Voor de rest van de rit zat ik zwijgend voor me te kijken, maar we kregen bijna ruzie omdat ik raar deed volgens mijn vriendin. Toen we bij me thuis aankwamen, maakte ik geen oogcontact, maar rende ik de trap op en sloot ik mezelf op in het toilet. Ik draaide mijn ondergoed in een oude handdoek en gooide alles door het raam. Het heeft 10 jaar geduurd eer ik het durfde te zeggen.”

Toilet

Een vrouw op zakenreis maakte iets mee dat minstens even gênant was. “Ik was naar het toilet gegaan op de luchthaven en merkte niet dat mijn jurk langs achteren in mijn panty zat. Ik ben door bijna heel het luchthavengebouw van Orlando gelopen met mijn achterste bloot. Tot iemand stopte en me vertelde wat er aan de hand was. Ik ben er nog altijd niet over.”

Een vrouw deelde ook beelden van hoe ze bij het bedienen van een gezin in een restaurant over een kind struikelde terwijl ze een gigantische pizza in haar handen had. Het gevolg laat zich raden.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Figen Aras

    Is al even geleden dat ik zo gelachen heb manman