Carpool Karaoke met Gwen Stefani, Julia Roberts én George Clooney

Carpool Karaoke, het hilarische onderdeel van de Amerikaanse The Late Late Show, is al maanden een gigantische kijkcijferhit in de Verenigde Staten en ver daarbuiten. De jongste aflevering, met zangeres Gwen Stefani die onverwachts twee wereldberoemde medereizigers krijgt, gaat volgens kijkers de geschiedenisboeken in als met voorsprong de grappigste ooit.

Presentator James Corden heeft deze keer als passagier superster Gwen Stefani (46) met wie hij achter het stuur dikke pret heeft en een aantal liedjes zingt. Net als Gwen zich een beetje op haar gemak begint te voelen kondigt een breed grijnzende Corden aan dat er nog een paar personen in zullen stappen. Reden? Het zou in de straat waar ze rijden alleen zijn toegestaan met voertuigen te rijden waarin minimaal vier personen zitten. Lukt dat niet, dan volgt een bekeuring.

Nummer drie die instapt is tot groot genoegen van Gwen Hollywoodhunk en Nespresso-gezicht George Clooney (54) en even later voegt ook steractrice Julia Roberts (48) zich bij het illustere gezelschap. Uiteindelijk blèren de vier uit volle borst en bulderdend van de lach 'We are the champions' van Queen.