Brandweer moet Tiktokster (14) uit babyschommel bevrijden

Screenshot YouTube
Een stunt van een Engelse Tiktokster (14) is zondag geëindigd met een brandweerinterventie. Layani Maclean en haar vriendinnen hadden het plan om de beurt te schommelen in een babyschommel in een park in het plaatsje Faringdon. De tiener kwam echter vast te zitten in het speeltuig. Ondanks verwoede pogingen kon ze zich niet los wrikken. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Na negentig minuten zag haar moeder Charlie (40) zich genoodzaakt de brandweer in te schakelen.Bij aankomst zagen de spuitgasten meteen hoe de vork aan de steel zat, zo is te zien in filmpjes die massaal gedeeld worden.

Met het schaamrood op de wangen volgde Layani de instructies van de brandweermannen. Haar vriendinnen bleven filmen en proestten het soms uit. Door de schommel in te smeren met detergent raakte het schoolmeisje alsnog bevrijd. Mama Charlie en haar dochter zijn de reddingswerkers erg dankbaar en hebben een cake voor hen gebakken. Het leidde niet tot een hit op TikTok, maar Layani’s foutgelopen stunt haalt wel menig nieuwssite over de hele wereld.

Lees ook: Addison (15) kruipt voor de grap in peuterstoel, brandweer kan haar na anderhalf uur bevrijden
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.