Bornem hangt Eiffeltoren vol duivelse drietanden

David Legreve
De gemeente Bornem liet een extraatje aanrukken voor de match van de Rode Duivels tegen Frankrijk. Naast het grote scherm op het Kardinaal Cardijnplein werd vanmiddag een opblaasbare Eiffeltoren geplaatst. 

“De constructie is maar liefst 10 meter hoog, werd versiers met tricolore drietanden en kreeg verlichting om ook 's avonds goed zichtbaar te zijn”, zegt Goedele De Clerck van gemeente Bornem. “We hebben ons de voorbije dagen suf gezocht naar een grote duivel, maar die waren vreemd genoeg niet meer verkrijgbaar (lacht). We telden tijdens de voorbije wedstrijden zo'n drie- tot vierduizend suppoters op ons kerkplein, om onze Bornemse Lukaku en zijn ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Hopelijk geniet dat publiek vandaag van dit extraatje. En we hopen natuurlijk ook dat we morgen een leuke eyecatcher kunnen zoeken voor de volgende match!”

David Legreve
David LegreveReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.