Bob verrast ouders na vakantie met doolhof van 1.717 kratjes

Het is de nachtmerrie van iedere ouder. Terugkomen van vakantie en je huis niet meer terug herkennen door de ravage die je kinderen hebben achtergelaten. De Nederlander Bob Snoeren (23) uit Tilburg besloot daar op ludieke wijze een schepje bovenop te doen. Hij verraste zijn ouders met een heus doolhof voor de deur, toen zij maandagavond terugkwamen van vakantie.

"En zeker geen stomme dingen doen!", prijkt er onderaan de to-do-list die Bob kreeg van zijn ouders toen ze op vakantie gingen. Het lijstje werkte voor Bob blijkbaar als een rode lap op een stier. In een dagje bouwde hij met zijn vrienden een doolhof voor het huis van zijn ouders, met behulp van 1.717 kratjes.

Zijn ouders, die normaliter wel wat gewend zijn qua fratsen van hun zoon, wisten niet wat hen overkwam. "Oh, nee hé", verzucht vader Jos bij thuiskomst. Naast de doolhof had Bob ook nog voor vuurwerk en knallende muziek gezorgd.

Bob met zijn meesterwerk.
Jack Brekelmans Bob met zijn meesterwerk.
Jack Brekelmans
Jack Brekelmans5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronald Polutnik

  Ja maar , toch denk ik dat als je terug thuis komt van je vakantie wil je toch rustig aan van je thuiskomst genieten . Dus rustig uitpakken , en eventueel je wat opfrissen en wat uit gaan eten . En zo stilletjes aan het oude leven terug beginnen . Maar ja , het was wel goed bedoeld van de zoon .

 • Ann De Boeck

  Plagen is om liefde vragen!! Je ziet dat die mensen elkaar graag zien. Anders zou die zoon niet zoveel moeite doen voor zo 'n groots opgezette grap voor te bereiden. En een welkomstdrankje en toffe sfeer te creëren voor zijn ouders die van hun vakantie thuis komen. Mooi toch!?

 • Stefan Vantstraat

  Zalig! Knap gedaan!

 • Diane Van Riet

  Geweldig... en zo plezant!

 • Jos Plessers

  Kleigoed .een Droomzoon