Baasje door het dolle heen bij hereniging met vermiste pup

De dame uit Charlotte-Mecklenburg danste in het rond toen ze haar pup weer in de armen kon sluiten.
Facebook De dame uit Charlotte-Mecklenburg danste in het rond toen ze haar pup weer in de armen kon sluiten.
Het baasje van een vermiste labradorpup wéét het duidelijk even niet meer wanneer de Amerikaanse politie plots met haar hartendief, Ruby, voor de deur staat. Eentje voor feelgood friday, bij voorkeur af te spelen mét het geluid aan.

De zwarte labradorpup Ruby zat nog in de wagen van het baasje toen haar auto afgelopen zaterdag gestolen werd, meldt de politie van Charlotte-Mecklenburg in de Amerikaanse staat North Carolina.

De politie kon het hondje gelukkig terugvinden en dinsdag weer aan de rechtmatige eigenares bezorgen. Dat het een enorm blij weerzien was langs beide kanten, spat van je scherm en brult uit je luidsprekers. Zelfs de kooi om de pup te vervoeren had de politie bij zich. Ze zetten de hartverwarmende video ook op Facebook met de boodschap: “Welkom thuis, Ruby”. En of het hondje welkom was!
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Triene Despriet

  Goed nieuws !!! Het wordt zeldzaam.

 • carmen Van de casteele

  Onvoorwaardelijke liefde en trouw, daar kunnen mensen heel wat van leren. Zulke verhalen maken mij echt blij. Ik mag er niet aan denken dat me zoiets overkomt als die vrouw, dat ze mijn auto stelen tot daar toe, maar mijn hond daar zou ik pas verdrietig voor zijn. Ik hoop dat me dit nooit overkomt, wat een nachtmerrie.

 • yvan kindt

  ja een hond is een prachtig dier ik kan heel goed dergelijke reacties begrijpen en zou net zo reageren!Mensen die niet van (huis)dieren houden kunnen dit niet snappen.

 • Ingrid Charlier

  Daar wordt een mens nu toch echt goedgezind van nietwaar

 • Jaak Casteleyn

  Onvoorwaardelijke trouw en vriendschap van een hond is met niets te vergelijken.