Arts verkleed als The Joker helpt baby op Halloween ter wereld

'Dr. Joker' biedt de vader een schaartje aan om de navelstreng door te knippen...
rv 'Dr. Joker' biedt de vader een schaartje aan om de navelstreng door te knippen...
Het zal je maar overkomen: je bevalling komt op gang op de avond van het griezelige Halloweenfeest en de dokter die aan je bed verschijnt, is verkleed als The Joker… Het overkwam de Amerikaanse moeder Brittany Selph, toen op 31 oktober de weeën van haar derde bevalling op gang kwamen.

Toen het koppel, Brittany en Justin Selph uit Waverly in de Amerikaanse staat Tennessee, ’s middags bij het Henry County Medical Center arriveerden, was dokter Paul Locus, de gynaecoloog die hen al de hele zwangerschap lang begeleidde, verkleed als The Joker van Batman. De man droeg een groene pruik en had zijn haar wit geschminkt en had uitgelopen lippenstift op, net zoals Heath Ledger toen hij het karakter speelde in de 'Dark Knight'-films. 

“Dezelfde middag, toen wij nog aan het wachten waren tot de bevalling echt op gang kwam, vertrok de dokter nog even terug naar huis om te helpen snoep uit te delen. Hij bood toen aan om thuis om te kleden en in zijn normale werkkleding terug te komen”, vertelt Justin aan de Amerikaanse pers. “Brittany zei hem toen dat ze hoopte dat hij gewoon als The Joker terug zou komen.”

NewsChannel 5 Nashville

NewsChannel 5 Nashville, Nashville, TN. 570,679 likes · 419,733 talking about this. Nashville's most-trusted news. Watch for live newscasts and the latest weather, breaking and local news, in-depth...

Derde kindje
Een paar uur later, de bevalling was inmiddels echt op gang gekomen, stond Locus terug aan het bed. Of liever, The Joker stond aan het bed, want verrassend genoeg had de dokter zich inderdaad niet omgekleed. De bevalling verliep ongecompliceerd: het was het derde kindje voor het koppel. 

Om tien voor half negen werd op Halloweenavond Oaklyn Saige Selph geboren. “Toen de dokter de volgende dag terug op onze kamer kwam, in zijn normale kleding, zei hij ‘Sorry dat ik er niet bij kon zijn gisteren, maar ik zie dat de bevalling goed gegaan is!'”, lacht Justin. “Hij was erg sportief!” Ook gaf de arts het kindje nog een kaartje dat hij ondertekende met 'Dr. Joker'.

Harley Quinn
Achteraf heeft het koppel spijt dat Brittany zich in de tussentijd niet opgemaakt had als Harley Quinn, het vriendinnetje van The Joker. “We hadden het daar nog over gehad toen de dokter tussendoor even naar huis was gegaan. Maar helaas hebben we het niet gedaan!”

NewsChannel 5 Nashville

NewsChannel 5 Nashville, Nashville, TN. 570,673 likes · 423,601 talking about this. Nashville's most-trusted news. Watch for live newscasts and the latest weather, breaking and local news, in-depth...

Nachtmerries
De foto’s van de bijzondere bevalling zijn intussen de wereld al over gegaan en vele moeders zijn jaloers op de bijzondere bevalling, terwijl anderen er juist niets van hoeven te hebben. “Veel te eng!”, twitteren vele mama’s. Anderen vragen zich dan weer bezorgd af of het kindje geen “nachtmerries” zal overhouden aan de bijzondere geboorte. Zeker is dat de kleine Oaklyn later een behoorlijk sterk verhaal te vertellen heeft over haar geboorte!
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Quintiliano Bleys

  Johan Vercarre die baby heeft totaal nog geen besef van wat er aan het gebeuren is hahaha

 • Quintiliano Bleys

  Johan Vercarre die baby heeft totaal nog geen besef van wat er aan het gebeuren is hahaha

 • Johan Vercarre

  Ik hoop dat het kind geen trauma overhoudt voor de rest van zijn leven.

 • David Buytaert

  Baby kunnen nog niet zien als juiste geboren zo kwaad kan dat niet

 • Johan Coppens

  En dat is allemaal hygiënisch??