Als papa een weekend alleen met de peuter thuis blijft, krijg je dit...

De resultaten: Nelle achtervolgd door Voldemort en een tyrannosaurus of Nelle die op ski's van een schans vliegt.
Twitter De resultaten: Nelle achtervolgd door Voldemort en een tyrannosaurus of Nelle die op ski's van een schans vliegt.

Vaders, ze zijn een ras apart. Want soms hebben ze van die geniale ingevingen. Zo ook Robby uit Edegem. Hij lanceerde gisteren een foto en bijhorende oproep op Twitter: "Ik ben drie dagen alleen thuis met deze schattige peuterpuber. Wie wil ze in wat extreme omstandigheden photoshoppen (sic) om de mama wat stuipen op het lijf te jagen?" En dat viel niet in dovemansoren. Heel wat volgers sloegen aan het knippen en plakken in Photoshop (of in het meesterlijke Paint). Resultaat: peuterpuber Nelle op de vlucht voor een dino, Voldemort of een brandend huis. Nelle oog in oog met een beer, Nelle als koorddanseres... Van #DadGoals gesproken.
18 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Tino Hellemonds

  Kunnen sommige mensen nie lezen soms??? Hij heeft het gevraagd op twitter aan andere mensen om te photoshoppen.Dus voor je commentaar geeft dat hij zich bezig moet houden met zijn kind ipv achter zijn pc te zitten lees eens goed!!!!

 • Caroline De Backer

  Slechte lezers... De papa heeft een oproep gedaan aan anderen om TR photoshoppen. Hij deed het niet zelf.

 • Kelly Cuyvers

  Hij vraagt toch in zijn post aan andere mensen om zijn dochter te photoshoppen?! #lerenlezen

 • Robin Smets

  Hier zijn er veel die begrijpend kunnen lezen. Er staat wel degelijk dat hij aan anderen gevraagd heeft om foto's te bewerken. Maar ja, wat zou de wereld zijn zonder azijnpissers....

 • Wim Bauweraerts

  Nu een foto van papa ... op de vlucht voor mama !!!