Als kleuters waren Natalie en Austin onafscheidelijk tot de verhuis roet in het eten gooide, nu zo’n 20 jaar later zijn ze getrouwd

Facebook Austin Tatman
Als kleuters waren Austin en Natalie onafscheidelijk. Nu beiden 24, zijn de Amerikanen dat opnieuw. In april traden ze in het huwelijk.  De twee groeiden apart op en hadden elkaar zo’n twaalf jaar lang niet gezien, maar via Facebook kwamen ze terug met elkaar in contact.

Natalie Crowe deed haar verhaal aan het Amerikaanse magazine People. Zij en Austin Tatman zaten op dezelfde kleuterschool in het stadje Ocala in Florida en kwamen geregeld bij elkaar spelen. In 1999 gingen ze tijdens Halloween samen op pad voor snoepjes. Toen hield Austin al haar handje vast.

De jeugdige vriendschap eindigde jammer genoeg toen de ouders van het meisje uit elkaar gingen. Natalie moest zo op vijfjarige leeftijd de zuidelijke Sunshine State verlaten en groeide meer dan duizend kilometer verder op in Connecticut nabij New York. Toch is ze Austin nooit vergeten. Als prille tiener vroeg ze geregeld aan haar moeder of hij nog aan haar zou denken en wat er van hem zou zijn geworden.

In 2012 op zeventienjarige leeftijd, bladerde ze door een oud adressenboekje en stootte ze bij de letter T op Tatman. Natalie was Austins achternaam al half vergeten. Een zoektocht op Facebook bracht al snel resultaat. De twee hadden geen gemeenschappelijke vrienden, maar toch herkende ze Austin meteen op zijn profielfoto. Als Facebookvrienden namen ze de draad weer op. En nog datzelfde jaar zagen ze elkaar na twaalf jaar opnieuw. De vader van Natalie was na de echtscheiding in Florida blijven wonen. Austin bleek slechts enkele kilometer verder te wonen. Toen de twee elkaar  na al die jaren terugzagen, sloeg de vonk meteen over. De twee werden een koppel. En dat bleef zo, hun liefde overwon zelfs de verre afstand én hun studententijd op aparte universiteiten.

Austin ging twee jaar geleden op de knieën en vroeg zijn beste vriendinnetje van weleer ten huwelijk. Natalie zei meteen volmondig ja. De twee traden vorige maand in het huwelijk. De feestzaal werd versierd met polaroids uit hun kindertijd.

Hun favoriete foto speelden ze na. Een foto waarop ze al glimlachend in een rode jeep-trapauto te zien zijn, kreeg een actuele uitvoering. Natalie in haar bruidsjurk en Austin in zijn kostuum kropen opnieuw in een rode jeep, ditmaal een echte.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • danny buyse

    Dat zoiets nu toch nog bestaat. Mooi!

  • erwin schiets

    Mooi❤️❤️❤️

  • Djanakeuh Honey

    Prachtige verhaal